***

Ана, тана доб заман,
ана инагьдун,
Тана, ана дур заман,
ана балагьдъун.

Балай, балагье бадие,
берал хисарай,
Хивал, хивалал чучизе,
Йичун йосарай.

Чок севдим белиёрсун,
Сабур гьабуна дуе,
Сени чок такдир еттим,
Теляриш гьудул гьанже.

Кендими сана тамамен Вердим
Тарав щай дарман гьадин дун
Сана ихтиячим ёк шинди.
Дир дуниял дуца жибго те.

Дуня садече сенин дейиль
Вуго чапун чорхолъ ц1аги лъун.
Бана хахаятими гери вярь
Дунго хут1ун вугевлъул


Рецензии