Мерехтить малесеньке вiкно

Мерехтить малесеньке вікно
у будинку, що стоїть поодаль.
Трішечки дощу – це не негода,
і віконце мерехтить давно

просто через те, що вітерець
дерева пружкі гілки тривожить,
закриває вогник, я й не можу
бачити вікно, що навпростець.

А над тим вікном у небесах
зірка мерехтить якась маленька –
так і б'ється зоряне серденько
на могутніх Всесвіту вітрах...


Рецензии
Дуже гарно. Дякую. З пов.

Игорь Ярин   28.10.2020 10:04     Заявить о нарушении
На радість, друже Ігоре!

Миклош Форма   28.10.2020 13:24   Заявить о нарушении