Happy birthday smiley face!
Быть может мы ещё друзья?
Не нужно авторских ремарок!
Не унывай средь воронья!
И не шути с тетрадью смерти!
И не учи меня шутить!
Что пожелаю? На концерте
Мне солидарность подарить!
Japanese squall for you as a gift!
Are we still friends?
No need for author's remarks!
Do not be discouraged among the crows!
And do not joke with the death note!
And don't teach me to joke!
What do I want? At the concert
Give me solidarity!
Свидетельство о публикации №120101708086