Din nou e toamna

        16.10.2020 год.
         К И Ш И Н Ё В
            (Mold.)
E toamna din nou,iarasi frunzele cad,
Vantul rece bate si iar ploua cu nori,
Frunza aurie se aseaza grabita, in prag...
Din nou pleaca inspre Sud,stoluri de cocori.

Miros de crizanteme,aroma de gutuie,
Ne poarta pe aleia din parcul auriu,
Ieri doar a fost o zi, iar astazi nu e...
S-a scurs ca un izvor sub cerul azuriu.

La geamul alb si luminos ma curma-a ta privire,
Tu in strae de aur sclipesti,ca-ntr-un vis
de nostalgie,
Ma privesti c-a atunca,cand te aveam, iubire,
In seara luminoasa si plina de-armonie.

La tainica rascruce, o zna intre nuci cum alta nu e,
Indepartata mea aleasa,o sfanta gelozie...
Tu in acasta clipa scumpa,cu cine esti,a cui-e?
Mi-as mai dori  c-a sa te  am in noaptea insomniei.


Рецензии