Побажання вiд куми
"Щоб голівка не боліла,
Руки, ноги не крутило,
Не виспівував живіт
Й прожила ще много літ.
Дайте лікаря такого,
Не старого, молодого
Щоб чорняві вуса мав,
Обіймами лікував !"
______________________
*Малюнок Кcюши Тимченко, 12 років
Свидетельство о публикации №120101604831