Песня о дружбе укр

На подвір’ї дуже гарно,
Тільки сумно в самоті,
Грати спробував - та марно,
Навіть іграшки не ті,
Вийшов друг та все змінилось навкруги,
Не зосталось ані сліду від нудьги.

Ми удвох
Гуляємо,
Пташка – тьох,
Співає нам.

Вгору гойдалка злетіла,
Вийшло друзів – цілий двір,
В небі змій розправив крила,
Хлопчик в масці, наче звір,
Карусель скрипить, та гра іде в футбол,
Дітлахи кричать несамовито: гол!

Більше друзів - краще жити,
Ми радіємо: ура!
Діти, йдуть до нас дружити
Із сусіднього двора.
Умістилися разом ми на паром,
Пливемо навколо світу всім двором.

Всім двором
Співаємо,
Наш паром
Качаємо.

Пісню дружби, наче квіти,
По планеті несемо,
Щоб всміхалися всі діти,
Без кордонів ідемо.
Щоб дорослі гарний приклад брали з нас,
І дружили, та добро несли весь час.

Щоб із радістю гуляли,
Всього світу малюки,
Щоб їм іграшки купляли,
Та навчали залюбки.
Щоб кружляли посміхаючись малі,
Хоровод навколо любої Землі.

Ми Землею
Дружимо,
Добре з нею
Дуже нам.
 


Рецензии