Полюбила бути сама
Усамітненість – нагорода,
що, як я, жіночого роду,
краще подруги і нема.
Навіть просто дивлюсь в вікно:
мов злітаю – легка і вільна.
Я і справді така, я – сильна.
Вічне небо – моє воно.
Усамітненість – тиха мить.
Небу-подрузі – ані слова.
Ну, а згадувати любові
я не буду – вже не болить...
Свидетельство о публикации №120101408664