Кирэк жавап таба алмыйм

Нигэ тиз без картаябыз
Якшы тормыш картайтмый
Кайгылар бергэ жиелып
Безнен башны тукмаклый.

Кондэ башта уйлар кайный
Мичтэге казан кебек
йоземдэ сырлар арталар
Чыраемны картайтып.

Чоялэрне эчеттереп
барып уйлар кадала
Кайгылар кайгыдан туып
Бит дэфтэрен каера.

Нигэ тиз без картаябыз
Уйлый уйлый уй калмый
Чырайларым картайсада
Кунел бер дэ картаймый.


Рецензии