Кохання з ароматом еспресо

               
 Подивись в мої очі зелені.               
 І побач в них і осінь, і зиму.               
 На Покрову ідуть наречені,               
 Підбираючи зоряні рими.               
 Зрозумій моє серце і душу.               
 І вдихай аромати еспресо.               
 Я побачити очі так мушу,               
 Що рятують від болю і стресу.               
 Подзвони за хвилину до півночі.               
 Я сова, і не сплю так зарано.               
 Може, дивно, коли пише дівчина.               
 Натякає, як сильно кохає.               
 Запроси випадково на каву.               
 Так багато потрібно сказати.               
 Співпадіння, надія чи карма?               
 Бог терпів, значить буду чекати.               
 13. 10. 2020


Рецензии