Грущу...
За тихим голосом твоїм,
Ти так далеко, не зі мною,
Останнім часом ми мовчим...
Ми не говорим про кохання
Не дивимось у очі ми,
Ця осінь пізня, вже остання,
За крок до білої зими..
І осінь ліс вбира ошатно
У діамантову росу...
Життя взяло,що мало взяти,
Здоров'я, молодість, красу
Так,час минає невблаганно,
Не повернути, що пішло..
Ми пізно розумієм: рано
Багато помилок було!
І накриває осінь-втома,
Туманом, листям і дощем,
Неначе сила невідома,
Пробуджує у серці щем..
Ми, ніби ми, і наче двоє.
на різних полюсах стоїм..
Я так сумую за тобою,
За рідним голосом твоїм....
І плаче осінь вітром в полі
Обпершись на моє плече:
"Не випросиш чужої долі,
А від своєї - не втечеш,.."
12.10.20
Я по тебе скучаю, милый,
Так сильно нужен голос твой,
Я без тебя теряю силы,
Я замерзаю, как зимой...
Всё чаще о любви - ни слова,
Всё реже взгляды, рук тепло...
Тебя забыть я не готова,
Но что-то важное ушло...
И чувство-жизнь проходит мимо,
Уже ничем заглушить,
Я так мечтала быть любимой
Я так хочу с тобою быть...
Мы, будто мы, нас будто двое,
Но мы на разных полюсах,
Я так мечтаю быть с тобою,
Хочу тонуть в твоих глазах...
Но плачет осень ветром в поле,
Уткнувшись мне в плечо опять:
Чужой не выпросить нам доли,
А от своей - не убежать..
14.10.20
Свидетельство о публикации №120101306367
Но песней он прозвучал
На Русском языке,
Сюда бы музыку
И класно!
Хотя я сам наполовину Украинец,
Отец Украинец,мать Русская,
При получение паспорта добавили"В"
С уважением.
Юрий Симоненков 18.10.2020 10:40 Заявить о нарушении