***

I so want to  tell you i love you,
 but can not expres my feelings.

Can you understand by my eyes?

Can you hear the wind cry?



Birds fly south...
 
 I want so much with them....

 My heart is beating loud...

  Can you hear him?


 Я хочу сказать тебе, что люблю тебя,
 но не могу выразить своих чувств..
 Сможешь ли ты понять по моим глазам?
 Сможешь ли ты услышать крик ветра?


Рецензии