Бережiть материнськi руки!

"Хiба мати
винувата,
Що дитина
дурнувата?"

Iз "Однокласникiв"




Нам нiкуди вiд цього не
дiтись:
Для матерiв ми-малi ще
дiти!
I,звичайно,зеленi,дурнi,
Бо не можем же жить самi...
I тому забовьязана мати,
Нас до пенсii шанувати!
Бережiть материнськi
руки,
Що пiднiмуть,як нас,i
онукiв!


Рецензии