На день народження Мирослави

Як дівча бажаєш миру,
Бо чека всесвітня слава...
Мов та течія у виру,
Всюди мила Мирослава.

І ростеш, мов ніжна квітка,
Мов пакунок щастя в долі,
І ласкава, ніби кітка,
Та міцнішаєш поволі.


Рецензии