Люба школо!

Звертаюсь я до тебе, люба школо!
Хочу сказати пару слів про тебе
Вклоняємось і дякуємо хором
За всіх нас вихованих учнів.
Зросли ми, набули знань з тобою,
Навчились і дорослі стали.
Тобі бажаєм , наша школо, злагоди і миру.
Ми любимо тебе, ти в нас єдина!


Рецензии