Вогнi горобини
Палахкотять вони усюди,
Їх видно навіть здалини.
Така краса всю зиму буде.
Палахкотять, палахкотять,
Немов ліхтарики, між листям.
До них птахи всі прилетять,
Мов до червоного намиста.
Хоч листя – шати золоті,
Але всі ягоди – червоні,
Мов намистини, всі прості,
Та виглядають, як в короні.
Ніхто вогні не засвітив -
Природа додала багрянцю,
Та тільки лист хтось золотив,
І в золоті пішло до танцю.
Без листя вже горять вогні,
Без нього всі засумували.
Я бачу їх в своїм вікні –
Вони ні миті не згасали.
09.10. 2020 р.
Свидетельство о публикации №120100908592