Як, все-таки, бува

Вбрання – як троянда,
Щастя – на трьох

Розраховую на Три
Чуєш, як йде лік?..

Тік-тік-так
Бутончики відтінюють у бюсті

Рожеві ми, троянди та ружі
Закоханий колір – осторонь,

Зараз би перебороти гостріші тони
І ці відверті запахи

Щастя на трьох,
Правильно рахую

Пригорнися, прихистися в мені,
Тихі води де й зірки

Пригорну, візьму
Піна омиє береги й спочине

2020-10-08


Рецензии