Ляйпциш незабутний
Твої трамваї, Варбурги, Трабант...
Найвищу нагороду дав би ГРАЦИ,
А твій Wildpark – осінній злотий бант!
Твої й мої літа кудись промчали,
Перед очима красень маг вокзал;
Ринкова площа, дім, де жив – причали
І Гевандхауса музичний зал...
Потали в небі споминами крила,
Як потяги – єднали нас в той час...
Дитячі долі – там злітали, милі
І ті роки тепер стоять в очах...
1983 - 1987р.р.
СШ №77 ГРВН (ГСВГ рос.)
м. Лейпциг НДР (ГДР рос.)
Свидетельство о публикации №120100804265