Сизэ бэхет

Мин хэзер бэхетле ме икэн
Бердэ аны тоймыймын
Бэхет йозенэ чыкмагач
Ауз ерып йормимен.

Нигэ йоземэ чыкмаган
Эллэ кайгы басканмы
Эллэ кирэкмэс жиргэме.
Тоер булып чыкканмы.

Эллэ качып югалганмы
Кыяфэтемнэн куркып
Эллэ ул качып ятамы
Кунел хэллэрен куреп.

Эллэ сизэме ул икэн
Кунел тынычлыгы булмаун
Эллэ яратмый мы икэн
Йорэк яралары сызлаун.

Алай булгач бик сизгердер
Ул сизэдер барысын.
Бер бушкада килмэс бит ул
Сатып та ала алмассын.


Рецензии