На згадку не даруй менi нiчого

На згадку не даруй мені нічого.
І навіть як попрошу – не даруй.
Залиш лише слова, які – од Бога.
Лише слова. І йди. І не сумуй.

І я не сумуватиму. Не варто
зводить щасливе сумом нанівець..
Хай гріє пам'ять днів щасливих ватра.
Веде до щастя пам'ять-манівець.

Нічого не даруй мені на згадку.
Та в мить, як розхвилюється душа,
згадай слова мої, як щастя спадок,
із несумного щирого вірша...


Рецензии