Навчи мене всмiхатись увi снi

Навчи мене всміхатись уві сні.
Я – той сумлінний, кращий в світі, учень,
котрий ніколи вчительку не змучить.
Так хочеться навчитися мені.

Ти – знову усміхаєшся у снах,
я – усмішкам твоїм радію знову.
Дивлюсь на твої усмішки з любов'ю,
і – щем: «Яка ж ріднесенька вона...».

Усміхнені – не знають снів сумних
і не пускають в сни примари покруч...
Навчи – я мрію усміхнутись поруч,
коли ти знов всміхнешся уві сні...


Рецензии