В открытое окно заходит ветер...
Забуту книгу розгортає віТер,
І речі на стільцях ворушить вітеР...
І ставить в вази неймовірні квіти...
Я хочу ночі,- забуття і тиші,
Коли сум'яття дня
Мій дім полишить
І по кімнаті тихо пройде вітер
Він подарує здатність далі жити,
І,як належне,зАвжди біль сприймати...
І вітер теплий,бо з дерев знімає шати..
І дощ сліпий,тому що він не бачить,
Як плачу я за тим,що скоро втрачу....
2.10.20
Свидетельство о публикации №120100406572
Людмила Прилуцкая 04.10.2020 19:13 Заявить о нарушении