Anne
Gezlerim doldu ya;a g;rd;gm geldi ho;a .
Bazlama Sicak ate; Annem besledi yava;...
Dedi yavrum,;ekerim , janym benim k;;;gum.
Sarildi ;ekip yana kandanalim birtanem...
Sen benim birtek d;nyam bir;eya de;i;tiremem.
Anelerin gezune kurban olem s;zunya...
Anne bizim birtane kimse gelmez erine...
Annenin sevdi;i gibi sevmez seni he;biri .
Свидетельство о публикации №120100402042