З Днем учителя!

Початок жовтня. Ниже осінь
Намисто славних теплих днів
І вистилає неба просінь
Привітами до вчителів.
Летять вони дзвінкоголоссям,
Спадають в серце, наче спів,
Квітками, золотом, колоссям -
Слова дітей, колег, батьків.
Вітаємо усіх зі святом,
Шановні, любі вчителі!
Бажаємо снаги й завзяття
У вашій праці для Землі!

03.10.2020, Маріуполь


Рецензии