Вона збиралась трiшечки пройтись...

Вона збиралась трішечки пройтись...
А він дивився на красиві збори:
вона спочатку стала на підбори,
і серцю захотілося зайтись.

Зайшлося серце... Дивний чоловік –
щораз чекав вбирання насолоду,
немов вона оновлювала вроду,
ту, до якої він так і не звик...

Вона збиралась... Раптом він сказав:
«Стривай, кохана, – я пройдусь з тобою»...
Він поруч йшов, пишаючись любов'ю.
А вдома – до підборів розібрав...


Рецензии