Листопад вiдкривае обiйми

Листопад відкриває обійми
Вистилаються ніччю клуби нічної ватри
Гарячим листом клена, в прохолоду,
Останній метелик і промінь тепла відліта.
Від літа.

Прощаємося
Злим, з виду – невинним, Вайбером,
Смс-ками-викликами надтонкого Самсунга,
Коли в радіомагнітолі заграє Металліка:
Хлопчика осінь поглинула.

2020-10-02


Рецензии