Безсоння

Це безсоння
В думах плинних
П’є хвилини
Як билини
Миготіння
Зір далеких
В дні минулі
Як у Мекку

Чорно-біле
Перехрестя
В днях щасливих
Чорний кречет
Це безсоння
В думах плинних
У глибини
Серця лине

07.07.2013р.


Рецензии