Парадоксальний Бог парадоксальне слово!

Парадоксальний Бог — парадоксальне слово!


Господь — в блаженстві!!!
Господь смиренний...
я ненормальний
який — в нестямі
хочу буть смиренним
і опущусь туди де є
і так блаженний
скількох щасливими зроблю! —
коли вони без мене...
Я Тебе, Господи, люблю!
і всіх знайдеш
словом — смиренним

02.10.202,
свято блг князя Ігоря


Рецензии