Завалили подарунками разом iз хатами...

"Iз листа маленкого
украiнця Санта Клаусу:
-"Я бажаю,щоб Дiда
Мороза с оленями сбили
москалi над моею хатою!
Москалям за це санкцii
понавiшують,а чувал з
усима подарунками хай
упаде на мiй город!"

Гумор из "Однокласникiв"



Не збагнув малий таки,
Що деяки дiти
замовляли Дiду Морозу
справжнi танки i лiтаки...
Короче,москалi летючi
санки Дiда Мороза,по-
пьянцi,сбили,
Але пiв села,разом с
хатами,подарунками
завалило...


Рецензии