я не боюсь...
Коли мовчить осінній ліс,
То золотава осінь пише
на багатьох сторінках лист...
Я не боюсь тієї тиші,
Коли у світ приходить ніч,
і річка тихо-тихо дише
І місяць спить на хмарах пліч..
Я не боюся тиші в домі,
коли натхнення є і час...
Що інтер'єр такий знайомий,
Стає мов ліс казковий враз...
Слова снують,мов сірі миші,
Розмотуючи снів сувій...
Боюся лиш тієї тиші,
Коли мовчить мобільний твій...
28.09.20
Свидетельство о публикации №120100104864