***

*   *   *

мені океан — що збурений — в дозі
мені що не кинь під ноги — прекрасне
Згасає світло згасає осінь
Ясніша зоря
що у Бозі — незгасна

які хвилі любі
               які хвилі милі

30.09.2020


Рецензии