Ользi Миронець
Зійде з полонини
Обійде Карпатські гори,
Потічки, долини.
Помандрує з полонини.
Де вівці пасуться,
Де смереки і ялини,
Й потоки зійдуться.
У Східницю помандрує
Фестиваль провести,
Там краса така вирує –
Очей не відвести.
Тому гайда з полонини,
Де вівці й кошари.
Нехай пісня всюди лине
Про небо й стожари.
23.09.2020 р.
Свидетельство о публикации №120093008327