Ориона зоря
У ці світанкові розп’яття,
Де Сонце ласкаве і рідна земля,
І перше кохання…
Там день, як світлиця,… із молока
Парного, близь білої хати,
Я з ним тебе пив, ти прийшла звисока –
Ніжна, як Мати…
Загравами захід кликав мене
В життя незрівнянні картини,
Розгадка якого ще й досі веде,
Де таїн перлини…
Куди мене кличеш, доле моя?
У Світла небесні дороги –
Де все мерехтить Оріона зоря
І заповідь Бога…
07.09.2009р.
Свидетельство о публикации №120093006375