Tangoul vietii

       30.09.2020 год.
        К И Ш И Н Ё В
Pe covorul de aur al toamnei,
Pasim in doi neobosit,

Vai, cat de repede trec anii,
Iar noi ne iubim precum ne-am iubit.

Mergem la brat,dansand tangoul vietii,
In ritmul timpului grabit,

Lasand in urma anii  tineretii,
Si-acele clipe, ce cu dor  le-am trait.

Te iubesc,esti a mea melodie,
Ce o cant zi de zi, neincetat,

Te iubesc,esti a mea armonie,
Al vietii tangou,ce il dansam apasat.

Pe covorul de aur al toamnei,
Noi mergem cu pas apasat,

Iar inima mea mai bate pentru tine,
Mai bate,mai bate neincetat.


Рецензии