Дивчинко моя
Ластівко кохана,
Вранішня зоря,
Таїна пізнання;
З розмаїття снів,
У віночку квітів
І в моїй весні,
І в моєму літі...
Погляд, як в роси,
Любий і прозорий.
Щастя – нас неси
В радості, без горя.
Дівчинко моя –
Неба подарунок,
Ти в моїх піснях,
У сердечних рунах,
В шелесті дібров,
Злотих листопадах;
Із дощів промов ,
Та у снів, принадах.
Ти – мої світи
І моє кохання.
То ж завжди веди
Дух сердець – в світання.
8 березня 2008р.
Свидетельство о публикации №120092909210