Перший клас!

Ось і школа,перший клас,
Як же швидко плине час.
"Діти-квіти" підростають,
Нові стежки прокладають.

-"Будьте чемні,наші діти,
- Поважайте вчителів,
- Розвивайтесь,милі "квіти",
- Бо знання-багаж скарбів!"

Віримо в ваш успіх та старання,
Знаємо,що втілите всі сподівання,
Щирі серця ваші Богу відкриті :
-"Будьте щасливі,завжди,наші діти!!!"


Рецензии