Коли на Iвана чекали панi Шошо з Клавкою Черепицею

"Как по-украински будет
Клаудиа Шифер,леди Гага
и Вин Дизель?"
-"Клавка Черепиця,панi
Шошо,та Iван Солярка..."

Юмор из "Одноклассников"



Влiтку,днем,
було так жарко,
Що захотiлось
Iвану напитись:
бо вiн був на
горищi-з
Соляркою,
Коли вдома-
Шошо с
Чепепицею....


Рецензии