Життя листограй писня

Осінь мережиться в гущі сердечних струн,
В пісні: "курли" журавлів...
Линеш в краї золоті, наче милу гру,
Листом дарованих слів...

Приспів:
Кружляють, кружляють
Літа листом осені,
Життя сторінки в наш сувій.
Молитва небесна,
В якій долю просимо
Й сльоза ніжно капає з вій...

Багатослівна твоя ораторія –
Неба святе це письмо,
Бо падолистом ти пишеш історію
Днів, що життям несемо...

Приспів.

Mon am* посріблена, в осінь прийдешняя,
В журний бурштиновий край.
Богом дарована пісня сердешная
В злотий земний листограй...

Приспів.

мон ам — * mon ;me. Душа моя. Звернення.


Рецензии