Обережно з бажаннями, янголи - дуже уважнi

Обережно з бажаннями: янголи – все пам'ятають.
Пам'ятають всі мрії твої – і велики, й малі.
І ніколи, ніколи нас янголи не забувають.
Наші янголи поруч із нами ідуть по землі.

Обережно з бажаннями: янголи – дуже уважні.
І по-янгольськи ставляться завжди до наших бажань.
І радіють за нас. І страждають за нас, коли страшно.
І хвилються в мить наших ніжних любовних зізнань.

Обережно з бажанням... І з янголом – теж обережно.
Янгол – теж має серце і душу, а як же без них.
Як і сили людські, – сили янгола теж не безмежні.
Бачиш – янголи сплять, збережи їхні праведні сни...


Рецензии
Привет, Миклош.

Сейчас тема ангелов волнует разве что романтиков)
Но, т к. таковой остаюсь, попыталась перевести:)

http://stihi.ru/2020/09/30/8344
Запрошую, пане))
З повагою,
я

Светлана Груздева   01.10.2020 10:15     Заявить о нарушении