Тырналар алып киттелэр

Тырналар алып киттелэр
Безнен кояш коннэрне
Уч итеплэ безгэ тугел
Безнен хэлне белмэуле

Кояшсыз кунел югала
Болытлар арасында
Тагын янгыр сибэлэсэ
Ботенлэй ошисендэ.

Биктэ читен кояшсыз бит
Бу эдэм кешесенэ
Кунелне кутэрер очен
Кала эчэсе генэ.

Каннарны куыр очен
Безгэ жылылык кирэк
Жылылыкны табар очен
Безгэ берэр дус кирэк.

Дус булса стэле табыла
Остэлгэ ак баш чыга
Ак баш чыкса инде кунел
Идел кебек агыла.


Рецензии