Ц кава т льки любов

        Цікава тільки любов
         Поема


         Першоверховним апостолам Петру і Павлу
         з любов’ю присвячується

1

Промені сонця золоті
на небі голубім
Широкі! й на вогненнеє плече!

І більше серцем —
        й в погляді —
                тече
все золоте
в мій дім...


2

Чуєш, людино...
то «зебру»
витирають шини
і чую серцем
люди більш машини
й сотворене —
отак
це застаріле —
      і один другого
зітре.



І вічно юний мій Ісус Христос!
Юніють в Нім
й ніщо не вмре!


3

Собори, храми — і
                храмки! —
відлік
де працьовите плаче
у серці
й дивиться в світ — де навпаки
сміються і хизуються
словяни в Азії:
тут в духові — ледачі!


А дух кипить!!
Господь любов усім назначить,
бо хоч не хоч — а трісну
в лоб,
очі
усі
опоєні
відкрити щоб ...


Доброго дня вам! — це
світиться велике! — Свято...
я втрапив до апостолів
через  світів гильце
півконтрабандне-півсвяте
якщо ще й всі,
кого збудив  — апостоли
то — нас багато!!
Знаєш, громадо!

12.07.2020, з причастям!
в автобусі і трамі


Рецензии