Якби ви знали...

Якби ви знали ,бульбаші,
На що ведуть вас з за кордону,
Куди женуть вас паничі,
Які готують вам закони,
Куди женуть мов тих овець,
І що від вас падлюки хочуть,
То взяти в руки камінець,
Й за гроші б не було б охочих...

Якби відчули ви хоч раз,
Як вас безбожно обкрадають,
Як на горілку, хліб і газ,
Щодня вам ціни підіймають,
Як заганяють у борги,
Дітей, яких нема ще в плані,
А тільки слово скажеш - ти
З усих усюд кричать поганий.

На тебе гори льють лайна,
З якого вже не відгребтися,
Бо ти один, і вже нема,
Закону й віри в справедливість,
І ти ніхто в своїй землі,
Землі у тебе теж немає,
І з за кордону хтось тобі,
Щодня права свої качає.

Якби ви знали,бульбаші,
Як в Україні виживають,
І ті майдани проклинають,
То мирно б спали у ночі,
Зрання вставали б на роботу,
Й не слухали скаженних ботів,
І йшли б у поле працювати,
А не кричати й бунтувати,
Якби ви знали,бульбаші...


Рецензии