Проникновение арабики

По мотивам песни
"Горит и кружится планета"
        ---
"А чачи пачи мама чачи"
Можете выбрать сами
Будьте добры лишь
Держите ритм и мотив
        ---
Чай с мятой
Заварю
Редиску
Покурю
И песенку
На па ба бу
Намеренно
Начну:

Тарям барям хурюм
Бурюма хада бум
Тарам барям бурю дурюм
Шибаба да ба дум

Чуит хахарится пуэта
Арам чурам бурам дурам
Арам чурам бурам дурама фон бета

Ча бара бата
Хараманда баду бам
Ча бара бата
Хараманда баду бам

Бурука чаки мак
А чам пачи кучак
Па бам дурам бурам дуэт
А паби, дуби дак

Припев:

А йо, муда басуям
Буй буу ба буй буда
А чипа чипа
Срам бам бура бу бам
Шурам бу шай
Ши баба суй
Да хум ба бай

-------------

Тарам барам барам
Барам тарам тарам
А чипа па па буба
Шарам сарам хурам...


Рецензии