***

                Преблагословенній Марії
                в трепеті присвячується


описує розставля назива оголошує
по два береги література
                із сказу
шлях лебедин
найсолодший
я в Бозі
один
я молодшаю — прошу
і молодшаю
ношу
із глибин —
серце
правду
виказує...


шлях лебедин
найсолодший
один
а наразі
поміж двох берегів
між двох спин
сяйвом Бог
сяйвом райдуг
що на водах
штовхаючи
молодим водворився в екстазі!

25.09.2020


Рецензии