А. Р. Аммонс. Handle. 1976

Удержать

Вера ОКей,
но мало может
помочь пока
за неё
ты не можешь
убить - ну,
а тогда
цена сверх дорога
иметь, или нет
смысла верить.

1976

Handle
 
Belief is okay
but can do
very little for
you unless you
would kill for
it in which
case it is
worth too much
to have or not
worth having.
1976
From “Highgate Road” 1977


Рецензии