Червоне намисто

               
 Таку осінь давно я не бачила в нашому місті.               
 Стрімко вересень йде до фіналу, а може продовження.               
 Кавуни в цьому році немов би червоне намисто.               
 Восени прокидаються фрукти за крок до народження.               
 Знов вершковий пломбір із горіхами тане у роті.               
 І приємно на серці від сонця, що вмить зігріває.               
 Літо стало у вересні вишнею - дивом на торті.               
 Настрій став пречудовим. Поезія так розквітає.               
 23. 09. 2020


Рецензии