Чаккхенах лаьцна

  Кураллийн цамгаро къийзош,               
  Валарах кхоьруш хьо вацахь,               
  Дала доцу жоьпо а хьийзош,               
  Лаьттар ву, 1азапе кхачахь.               
 
  Баланехь доьналлех воьхнехь:               
  К1иллуошан амале ваьлла,               
  Г1ийлачунна т1ара ахь тоьхнехь,               
  Хир ду хьан г1уллакх чхамъаьлла!               
   
  Дуьненахь тоьхна хан йоккхуш,               
  Хьекъал ду - коьртаниг хаар:               
  Тахана хиларх хьо дууш,               
  Кханенца - хир ду хьоьх даар!


Рецензии