будем вiдвертими
як поведінка юнги з судна "Марія Целеста",
не більше,
це просто вигадка, примара
і нуль життя реального,
це те,
що лише в голові хворою фантазією,
що рве твою душу за кожного наступного припадку і ріже таким же невидимим ножиком,
як і твої неіснуючі почуття,
твоє нещасне, вбите самим собою,
с е р ц е.
Це ж як було йому не '
пощастити
потрапити за твою суху грудину.
20.53
22.09.2020
А все це чому,
та
бо любов — діяльна,
любов — це дія,
любити — це дієслово, тобто діяти,
а не думати, що дихаєш на людину, яка на відстані,
не бажаючи цю відстань скорочувати.
Пустодзвін), не інакше це називається!
Свидетельство о публикации №120092208156