Гуляють садочком дiти...

Гуляють садочком діти...
За ручки по двоє ходять.
Живуть у своєму світі.
В траві квіточки знаходять.

Ось хлопчик, маленький дуже,
зриває яскраву квітку.
Не кидай її, мій друже, –
загасне яскраве світло.

Цій дівчинці, цій, що поруч,
віддай це маленьке сонце –
здійме хай його угору
в маленький своїй долоньці.

Ви житимете, мій друже,
у променях цього світла...
Душа хай запалить душу,
і легше удвох на світі...

Садочком гуляють діти.
По двоє за ручки ходять...
Вони – у своєму світі,
ці люди дитячого роду...
Дивлюсь – і боюсь негоди...


Рецензии