Лети
Але не може втратити надії
Чи не забув як ти любила
Чи я любив тоді...?
Не закривай мої кохані двері
Не гупай , не ламай петерь..
Лиш баче Бог де зрада , а де не людь..
Лиш баче , де побачимо любов ..
Ти говори , якщо так буде краще
Ти говори, бо в мене більш немає слів
І думав що я зло твоє, нізащо
Не полюбив... Не полюбив..
Лети, до нема
Лети , де зорі і любов
Лети , не бачу де ти,
Ховаєш від тепер любов
Чому тепер не світять зорі,
Чому мені тепер не чутно час,
Я знаю що мене не замінити,
На того що полюбить ,
і не зрадить нас...
Втікай від себе , від любові..
Втікай, бо плине час..
Втікай , бо твої звері..
Наздожинуть і не повернуть нас..
Свидетельство о публикации №120092105202