Счастье томится, чтоб сбыться

     белый стих
песня

Припев:
Время бежит колёсиками,
Время летит крыльями,
Время плывёт корабликами,
Время листается мыслями.

А Тучи приходят, уходят...
Но Счастье случится встречей –
Коль праздник случится не летом,
Так осенью он случится.

Нам только его обозначить,
Нам только о нём бы помнить –
Сердцами согреть его надо
И свет тогда воссияет!

Припев:
Время бежит колёсиками,
Время летит крыльями,
Время плывёт корабликами,
Время листается мыслями.

Жизнь, как и ночь, ещё грустная,
Жизнь как и утро свершается –
Розы тогда раскрываются,
Птицы для нас распеваются.

А счастье не просто случается –
Оно в нас томится, чтоб сбыться,
Хоть чудом потом называется,
Росточками вновь окрылится...

Припев:
Время бежит колёсиками,
Время летит крыльями,
Время плывёт корабликами,
И утверждается мыслями.

21.09.2020г.


ТОмиться щастя, щоб збутись
             білий вірш
                пісня

Приспів:
Час ось біжить коліщатами,
Час, він літає мов крилами,
Час випливає корабликом,
Час весь думками гортається.

А щастя трапляється в зустрічах –
Ці Хмари, як прийдуть, так й підуть...
Як свято не  трапиться влітку?,
Так вже восени воно трапиться.

Тож нам його тільки позначити,
Завжди пам'ятати про нього –
Серцями б його нам зігріти 
І світло тоді засіяє!

Приспів:
Час ось біжить коліщатами,
Час, він літає мов крилами,
Час випливає корабликом,
Час весь думками гортається.

Життя, як і ніч, часом журне є,
Життя світлим ранком здійснИться –
Троянди тоді розкриваються,
Птахи розмаїто виспівують.

А щастя не просто трапляється,
Щоб збутися – тОмиться щастя
І дивом підчас називається,
Вже ростю новою окрилиться...

Приспів:
Час ось біжить коліщатами,
Час, він літає мов крилами,
Час випливає корабликом,
Думкою потім і ствердиться.

21.09.2020 р.


Рецензии